SCHAEFFLER - STAGII DE PRACTICA 2017  

Dragi Studente, Dragi Studenti,

Am amintit de mai multe ori in acesti ani de necesitatea a porni reindustrializarea zonei in care ne-am format si instruit, pentru a inscrie si aceasta zona in circuitul de productie, unde inginerii sa poata sa se afirme acasa la ei. Evident nu o putem face fara finantari corespunzatoare intr-o lume tot mai zbuciumata, ori acestea nu depind de noi.

In formarea dumneavoastra stagiul de practica este esential pentru o viata activa performanta dupa absolvirea facultatii. Compania Schaefller doreste ca parte dintre dumneavoastra sa efectuati stagiile de practica in aceasta vara la Cristian - Brasov.

Atasat gasiti afisul transmis de companie pentru oferta de locuri de practica in anul 2017. Teoretic perioada de stagiu se poate intinde pe maxim 3 luni (1 iulie - 30 septembrie). Pentru prima luna compania acopera cheltuielile de cazare, transport si masa. Functie de cunostintele profesionale ale studentului practicant, implicare si rezultale obtinute pe parcursul lunii respective de stagiu, la propunerea departamentului in care s-a desfasurat practica, se poate incheia un contract civil, perioada determinata, pe inca maxim 2 luni.

Cei care doresc sa efectueze un asemenea stagiu, trebuie sa transmita pina la *15 mai 2017* la adresa:

SB-DezvoltarePersonal@Schaeffler.com

urmatoarele documente

* Curriculum Vitae

* Scrisoare de intentie

* Copie carte de identitate

* Copie carnet de student (doar prima pagina, cea vizata de universitate).

In scrisoarea de intentie trebuie incluse urmatoarele argumente:

* motivele pentru care se doreste a aplica pentru stagiu la Schaeffler;

* locul/locurile de practica pentru care se doreste a aplica (segment/departament in ordinea preferintei), din cele nominalizate in afis;

* ce alta experienta practica ai cistigat pina in prezent; * luna/lunile in care doresti sa realizezi stagiul de practica;

* motivele pentru care doresti un stagiu de practica desfasurat pe 2 sau 3 luni;

* daca ai nevoie de cazare in camin pe perioada stagiului de practica;

* marimea pe care o porti la tricou (S, M, L sau XL).

Cum foarte probabil va exista si in acest an o reala concurenta pe locurile disponibile (pot aplica studenti din toate universitatile Romaniei), pentru a creste rata de succes, rog pe toti cei care doresc sa efectueze un asemenea stagiu pentru orice neclaritati sa ma consulte, prin e-mail sau telefonic, sa apeleze la decan sau prodecani, si respectiv, la Consiliul de Consultare si Orientare in Cariera, la lector Liliana BUJOR.

 In speranta ca veti fi cei alesi si nu veti aduce umbre scolii suceveane de inginerie, neamului si locurilor noastre,

Pe curind, al dumneavoastra,

Adrian GRAUR,
Stiri & Anunturi

Continuare

  Facultatea de Inginerie Mecanica, Mecatronica si Management in parteneriat cu MASPEX Romania organizeza o sesiune de informare a studentilor privind oferta de internship 2018. Evenimentul va avea loc in data de 7 martie 2018, Aula Corp E USV, interval orar 12.00-15.00.

Continuare

  PROGRAMAREA EXAMENELOR IN SESIUNEA DE IARNA

Continuare

  PROGRAMAREA SUSTINERII COLOCVIILOR/PROIECTELOR IN SESIUNEA DE IARNA 1

Continuare

  Facultatea de Inginerie Mecanica, Mecatronica si Management poate oferi doua burse de plasament/stagiu de practica in cadrul programului Erasmus+. Bursele se vor derula in perioada dec 2017 .....30 sept 2018, fiind cu o durata de 2 1/2 luni. Studentii care doresc informatii suplimentare referitoare la bursele Erasmus + sa se adreseze d-lui prof. Romeo Ionescu, cam B216.

Continuare

  Contractarea disciplinelor nepromovate 2017_2018

Continuare

 Au fost create conturi pentru studentii FIM din anul I, licenta si masterat

 Studentii isi pot vizualiza situatia scolara accesand meniul STUDENTI>Situatie scolara

Continuare

 PLATFORMA EDUCATIONALA USV

Continuare

Licenta gratuita software Autodesk pentru studenti

3D CAD design made easier and accessible ...